05 oktober 2008

Amputert firerbande

Kommende helg er det lavlandsprøve i Vestfold. Og av den opprinnelige firerbanden er det kun 3 som drar østover. For meg passer det ikke denne gang. Jeg kan ikke bare tenke på meg selv hele tiden slik jeg har hatt anledning til denne høsten, og denne helgen drar Astrid til Oslo for å pleie sin heste interesse. Marthe er i Polen på tur med skolevenner, og svoger Arnstein har invitert til 50års fest. Alex,Bjørg og John får forsvare rogaland sin ære denne helgen. I tillegg stiller Frank med Uma, så jeg har mange å heie på.Ønsker dem alle lykke til og at de 'går etter'.
Mitt neste mål er Forus Open. Phønix er spesialist på rugder, så det som må trenes på er fasaner. Dem har han aldri vært i kontakt med. Satser på at den gamle stolte fasancocken som regjerer på hull 1 og 2 på golfbanen stiller seg selv til rådighet for litt kappestrid.
Alternativt å ta en tur til vestfold og trene på litt utsatt fasan. Vi får se.
Litt kjipt å sitte hjemme under UGP, men det var hele tiden planlagt å avslutte høyfjell med Derby. Vi er fornøyde så det holder med det vi har oppnådd denne høsten.

2 kommentarer:

Bjørg Vaage sa...

Heisann Kjetil!
Det blir desverre bare halvparten av 4-banden som drar... Alex fikk mulighet til filming denne helgen, så jeg starter 2-4-bente i NM-lavland og John starter minsten for første gang i AK-klassen!!
Vi kommer til å savne dere begge!!
B&J

Alexander Kristiansen sa...

Hei Kjetil! Forstår at du må prioritere litt på hjemmebane også. Et lite hint: både helgen etter NM-helga og helgen før Forus er det lavlandsprøve i Vestfold...Tar bare 5-6 timer bort dit...