18 januar 2009

Vi lever

Hallo folkens - og godt nytt år.
Da er vi igang med nytt år. Blanke ark og nye muligheter. Hva bringer 2009. Fjoråret var over all forventning. Skal bli vanskelig å toppe dette. Men umulig er det ikke. Har hele vinteren i uk med 2 hunder. Håper Vega tar steget iår og slår til. Hun går iallefall som en rakett. Slik det ser ut nå er hun den beste søkeren vi har i huset. Mer erfaring i fugl er hva hun trenger. Hun har hatt flere sjanser på rugder den senere tiden, men det blir ikke helt rett inngang. Støkk for det meste, men hun er iallefall dønn rolig. Men idag lurte hun Phønix for konfekten. Kom i sidevind da hun kastet seg rundt i en kort stand. Rugda skvatt opp før vi fikk gjort noe med den, men noe er iallefall på gang. Det ser ut som jeg tar en tur til Stord til helga på Rugdelitreff. Kallis frister med orrfugl, så kanskje det blir noen fine situasjoner for Vega. Nixen og odin blir hjemme. Nixen har alt inne til å fikse seg premier til vinteren.
Ellers så viste han fine takter i Mandal i nyttårshelgen. Han dro iland den første Dueteigen Open, en uformell miniprøve i fine terrenger hos Rune Haddeland i Hogganvik.
Mye spennende står for tur i vinter, så jeg håper å kunne rapportere jevnlig om fremskritt og prestasjoner.
Vi hørs.

5 kommentarer:

Frank Ådne Pedersen sa...

Godt å se at det er liv :-)
Blir spennende med Vega i vinter, regner med vi sees i sirdal snart..

Folkviga`s Kennel sa...

Hei. Lett å se at du lever... Flott artikkel om deg skrevet av Alex i bladet som jeg fikk i posten i dag.
Har dere fått leid terreng til klubben?

Kjetil Kristiansen sa...

Hei Morten. Takk for det. Det er jo Alex sin fortjeneste det da. Det var en fin tur. Ellers har vi ikke klart å finne noe terreng til klubben. Men vi skal fortsette å lete. Har du noen tips, så tar vi gjerne imot. Snakkes

Anonym sa...

Heisann!
Vega er kanskje ei lita råtøtte som vil nærmest mulig innpå all den deilige fuglelukta? Sikkert ikke noe problem med vilje til å reise fugl ihvertfall da ; )) Skjønner ho godt jeg...

Masse lykke til!

Hilsen Pappa Ergo

Kjetil Kristiansen sa...

Heisan Pappa Ergo.
Vega viste oss på Stord at hun blir en hund å regne med. Hun har en herlig aksjon som gjør at hun nesten flyter i terrenget. I samslipp med Zenobia markerer begge før Vega stivner i stand. En liten justering og ny stand. Intenst med hodet nesten i bakken. Det ble for mye for rugda som tok til vingene. Flott fuglearbeid. Mener også at jeg så en rapportering fra henne. Det er iallefall lov å håpe. Hun er vekke en stund for så å vise seg på en liten topp. Bråsnur når hun ser meg og forsvinner igjen. Når jeg kommer opp er hun under en furu og snuser rundt på det som nok var et sete. Får garantert mye gøy med henne fremover :-)