15 april 2009

Bare hvitt - overalt

Vi trekker ut sesongen og debuterer med Phønix i AK. Alt det gøye i UK nærmer seg ubønnhørlig slutten. Phønix ble 2 år 10 april, og Vega blir 2 før høstprøvene starter.
Nesheia frister med prøve kommende helg, og jeg slår meg sammen med John Vaage og tar en søndagstur. Phønix får sin AK debut, uten apportbevis. En vet ikke alltid helt hva som kan skje med nixen. Det kan gå strålende, så vi får trene apport noen dager og ta med apportrypa. Han er jo en lystapportør. 1uk apport var ikke noe problem, så dersom det skulle bli nødvendig med apport så får det stå til. Men ingen forventninger.
Planen var iallefall å ta en skikkelig treningsrunde med han et par ganger nå før søndag. Dro bort til terrenget der vi får gå og trene, og blir møtt av hvitt så langt øyet kan se. Og alt det hvite rørte på seg. Hoppet og spratt. Grunneieren hadde sluppet ut ca. 50000 sauer. Det virket iallefall slik. En bekreftelse på at nå er sesongen over, og at vi bare må starte nedtelling til sauesanking og rypetelling i august. Imens blir det kanopadling,svømming,sykling og apportprøver,,,,,,,, og terping-terping på leirduebanen. Kan ikke ha en sesong til med bomskudd etter bomskudd.

1 kommentar:

Bjørg Vaage sa...

Vel verd den dagsturen.... Gratulerer med 2.AK på Phønix! Og så er han bare 2 år og 8 dager...!
Goe klem fra Bjørg å di.