05 juni 2009

Apportprøve

Hei igjen folkens.
Nå har det vært stille her en stund. Sommeren er ikke akkurat den travleste tida for hundefolk av vårt kaliber. Vi venter vel egentlig på høsten og dens mange høydepunkter. Men litt foretar vi oss nå, som f.eks litt apport trening. Og denne helgen er det den årlige Bråsteinprøven som står for tur. Her blir det å stille Odin og Vega. Har ikke hastverk med Phønix denne sommeren. Han har 1uk apport fra ifjor, så målet er å få en premie også på Vega. Hun har vært direkte uvillig til å plukke opp rypa. Hun finner den, men ikke f....... Den får du hente sjøl. Men nå løsnet det denne uka, og hun søker med fynd og klem og apporterer rypa uten noe snikksnakk. Måka i vannet er heller ikke noe problem, så muligheten er absolutt til stede.
Odin stiller også og da med Astrid som fører. Han er rutinert og har gjort dette mange ganger. Håper han tar dette på rutinen da det har blitt magert med oppfriskningstrening på han.
Og så får vi også besøk av halvparten av 'Mandalsgjengen'
May Brit stiller i helga med Bella som kan gjøre det helt store. Får hun 130 mon tro?
Den som lever får se.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du legg lista høgt for meg som ikke har stillt Bella før,,, men det blei en 2 ak, tygde seg ned fra en 1?, sulten liten ulv ho Bella...ny dyst i morra..Men en gang måtte jo ho og få en 2 pris..he he

MayBritt