25 august 2008

Kjempehelg

John,Alexander og jeg dro til Raggsteindalen torsdag 21.08 Vi hadde med oss Phønix,Octavia,Indie og Yoko. Det ble en minneverdig tur der Phønix med 3 uk på fredag, Yoko med 2 uk på lørdag og Octavia med 1AK sendte oss til himmels. Phønix klemte til etter 5 minutter i første slipp på fredagen med fuglearbeid uten reis. Det var jeg som slurvet og ikke var nok på hugget. Men vi er igang.
Yoko jakter iherdig og får seg et flott fuglearbeid på RUGDE. Ikke bare en men to rugder satt i myra 1100 meter over havet. Ikke ofte en ser slik.
Nå hadde det seg slik at Alexander gikk med Octavia og Indie i VK kvaliken på fredag. Octavia ble slått ut mens Indie gikk videre til finalen. Alexander ba da meg om å føre Octavia i AK på lørdagen. For Phønix ble det ikke fugl denne dagen. Han går bra men uten fugl blir det ikke premie.
Octavia har marginene på sin side denne dagen. Hun går glimrende i samfulle 60 minutter, ordner seg med komplett fuglearbeid med RIOS, ordner sinnsyk spenning med action i siste minutt da en rype letter i område. Men hun forbrøt seg ikke, og en soleklar 1AK var i boks.
Se kritikk på bloggen til Alexander.
Jeg takker for tilliten og er meget glad for å ha fått føre Octavia denne dagen. Det var et stort øyeblikk også for meg.
Dette var en veldig flott prøve med flotte terreng og kjempefin atmosfære. Store muligheter for at vi også drar hit neste høst.

Ingen kommentarer: