30 november 2009

Snart jul

Så er sesongen over for iår. Apportprøver,telling,jaktprøver og jakt er unnagjort for iår. Mye har vi vært med på iløpet av året, og uttelling har vi hatt fortløpende.
1uk på Phønix og Vega samme dagen i vinter står vel som et lite høydepunkt. Streben etter 1ak i høst der nixen holdt i massevis,men hadde stang ut på prøvene med mange 2ak som resultat.
Vega som knaller inn 1ak på overbevisende måte på Hovden og løser vk billetten. Vår første premie noensinne på lavland med Phønix sin 2ak på Forus. Nixen debut på skog der han fortsatte med stang ut men med lovnad om at bare fuglen er samarbeidsvillig så fikser han premie her og.
Vår første apportprøve ble arrangert prikkfritt i juli og blir gjentatt i 2010
Lørdagens årlige nvk-rogaland fest som en fin avslutning før vi skrinlegger året 2009 med årsmøte i midten av julemåneden. En hilsen til alle våre venner i nord-sør-øst-vest som har vært med på diverse aktiviteter rundt omkring og kommet hjem med alt fra 0 premie til caciter og championater, nvc plasseringer og andre store ting. Gratulerer til alle. Ingen nevnt-ingen glemt.
Nå puster vi ut og går inn i julestria med vinteren der fremme som neste mål.
Vi hørs,,,,

Ingen kommentarer: