06 mai 2010

Sesongslutt

Årets prøvesesong er over. Vemodig,, njææi. Blir godt med litt pausemusikk. Har buttet litt imot denne vinteren, men på årets nest siste start fikk vi klaff. 1ste premien røyk på et øyeblikks slurv av Phønix. Men han reddet en 2 premie med et kjempeflott fuglearbeid med reis. Den første standen og reisen endte i en utredning som igjen endte med at fugl lettet. Slik forsvant en soleklar 1ste. Men bare vent til høsten. Er veldig fornøyd med slik han går nå. Mer en stort nok og med fullt trøkk hele tiden. Han har modnet og fremstår meget solid. Og han finner fugl.

Sist helg var jeg på Malungen og deltok på dommerkonferanse. Skal igang med apport dommer utdanning. Skal bli gøy å se det hele fra den andre siden. Ivar Ekenes fra NVK-Vestfold er også igang, så kanskje til neste sommer kan jeg klare å gjøre meg ferdig. Ivar er en racer, så han gjør vel dette på et par uker :-). Lykke til Ivar.
Vann-spor treningene startet vi denne uka. Jeg instruerer og benytter også anledningen til å 'dømme' litt. Kjekt er det iallefall. Håper å få det første elevarbeidet på Bråstein i juni. Horve blir neste anledning, men der er jeg prøveleder så jeg nøyer meg med det. Jo, neste sommer er nok mer realistisk for meg. Lykke til med sommerens aktiviteter folkens.

2 kommentarer:

Frank Ådne Pedersen sa...

Good luck Kjetil og så sees vi kanskje på Horve i sommer :-)

Flørli sa...

Flott at du utdanner deg, dere er heldige som har hunder som "liker" apport. For oss er det et slit å få inn nok til VK arbeidet på fjellet. Lykke til