15 mars 2009

Etter den søte kløe.......

Søndag er vi igjen klare for prøve. Fremdeles med den fantastiske lørdagen halveis surrende i bakhodet forbereder vi oss til nye slag. Hjelper Frank med apport trening for Uma for hennes første VK-finale. Da er vi bitt av basillen når vi trener apport kl 0700 en søndag morgen. Laster opp Forden med hunder, ski og sekk og drar til opprop. Plutselig inn mot en sving merker jeg at det blir blytungt å styre bilen. Må virkelig ta skikkelig i for å klare svingen. Er jo ikke noen lett bil den svære Excursion. Noen rettstrekninger senere kommer en ny krapp sving, og det samme gjentar seg. Bare så vidt jeg får styrt gjennom svingen. Da vi kommer frem og jeg får parkert, ser jeg damp og røyk komme fra under panseret. Åpner opp og får det rett i fleisen. Hele motoren ser ut som den er spylt med væske. Under bilen står en stråle rett ut og smelter all snø.
Må organisere med transport til terreng, transport tilbake,Viking redningstjeneste må hyres inn for å få bilen ned av fjellet. En helv......... masse styr.
Vega fortsetter der hun slapp igår, og øker faktisk på etterhvert. 75 minutter senere og uten en eneste fugl er jeg dog glad og fornøyd. Hun bekrefter lørdagens oppvisning og er bare så god.
Phønix gjør det samme som Vega. Etter sin flotte start på lørdag drar han ut og leverer kanskje sin beste start, forholdene tatt i betraktning. Han har en stand som jeg er bombesikker på vil gi resultat. Det er noe spesiellt med halen hans når det sitter fugl foran han. Så revolveren ble hentet frem og var klar. Tror han var like forfjamset som meg når der var tomt. Så også han går idag i 75 minutter på tungt føre uten fugl. Men slik er dette gamet. Begge hundene har levert varene denne helgen og vi er veldig glade og fornøyde med dem.
Så fornøyde at jeg må revurdere beslutningen om å droppe Sør-norsk unghundmesterskap. Nå kan jeg jo stille med to sjanser. Vi får se hva jeg bestemmer meg for.
Må uansett få meg bil før vi kan dra noe sted som helst. I morgen skal jeg ta bussen for første gang på det jeg kan huske. Det eneste jeg vet om bussen er at den er grønn.

1 kommentar:

Frank Ådne Pedersen sa...

Hallå Buddy.
Var bussturen fin og sitter du sånn som meg og bare gliser? ;-)
Synes du skal prioritere hovden og sørnorsk med gullbikkjene dine. Double up ;-)