06 september 2010

Hovden høst 2010

Så er årets høyfjell høst prøver slutt for vår del. Hovden viste seg fra sin aller beste side og vi gikk rundt i 3 dager med tilnærmet sommertilstander. Ikke akkurat så lett for hundene, men ditto greiere for oss førere. Bedre å kunne ta av et lag med klær enn å pakke seg inn, bli søkk gjennomvåt og iskald.
Fredagen ble vår store beholdning denne gang. Phønix bidrar med nok et vinglass med sin 2AK. Trodde det kunne blitt et hakk opp men så feil kan man ta noen ganger. Er veldig fornøyd uansett da han har fått med seg premier alle prøvehelger i høst. Og viktigst, han holder til premie også i VK. Kjekt med 5vk finale i Sirdal.
Vega gikk i VK kvaliken på fredag og gikk videre på søk. Selv med misbrukte sjanser. Hennes kapasitet virker enorm for tiden. Håper å få skrudd på hodet skikkelig under jakta slik at hun blir skarpere i fugl. Det samme gjentar seg i finalen da hun holder i søkk og kav søksmessig, men blir slått 2 ganger i fugl. Mer rutine og hun blir farlig. 3ak i Raggsteindalen , og 2 ganger i cacit finale ble hennes beholdning i høst.
Nå blir det jakt til helgen. Satser på en liten uke i fjellet. Godt med både ryper og orrfugl.
Gratulerer alle kjente og bekjente som har fått premie på sine hunder i høst og SKITT JAKT..

Ingen kommentarer: